Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

MANİSA VALİLİĞİ UYARDI!

1

ASAYİŞ 6.12.2020 17:55:25 2018 0
MANİSA VALİLİĞİ UYARDI!

Manisa Valiliği uyarıda bulunarak, 'Zorunlu olmadıkça, kalabalık ortamlarda bulunulmaması, evlerdeki bulaş riskine karşı da tedbirli olunması ve evlerde özellikle gün, doğum günü, mevlid, taziye, yılbaşı kutlaması, ziyaret gibi sebeplerle bir araya gelinmemesi gerekmektedir. 'açıklamasını yaptı.

Yapılan açıklamda,
'Tüm Dünyada olduğu gibi ilimizde de Covid19 vakaları hızlı bir artış eğilimi göstermiştir. 18 Kasım 2020 tarihinde alınan tedbirlerle restoranlar, kahvehaneler vb. yerlere  kısıtlamalar getirilmiş, bunun sonucunda vaka sayısındaki artış eğilimi kontrol altına alınmıştır. Ancak vaka sayılarını iniş eğilimine çevirmek gerekmektedir. Bu sonucu elde etmemiz son getirilen kısıtlamalara uymakla mümkün olacaktır. Bu kurallara ilave olarak,

şehir içi toplu ulaşım araçlarında ve duraklarında, kalabalık cadde, sokak ve meydanlarda maskenin uygun şekilde takılması, sosyal mesafe kuralına uyulması önem arz etmektedir.
Zorunlu olmadıkça, kalabalık ortamlarda bulunulmaması, evlerdeki bulaş riskine karşı da tedbirli olunması ve evlerde özellikle gün, doğum günü, mevlid, taziye, yılbaşı kutlaması, ziyaret gibi sebeplerle bir araya gelinmemesi gerekmektedir.
Bu kurallara uyma konusunda göstereceğimiz hassasiyet, yeni vakaların ve can kayıplarının önüne geçmemizi sağlayacağından kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Manisa ve Manisalılar bunu da başaracaktır.'denildi.
 

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: manisa-valiligi-uyardi
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.