MANİSA TUHAFİYECİLERDE MESUT DALKARA GÜVEN TAZELEDİ

0

GÜNDEM 11.01.2022 00:26:36 1676 0
MANİSA TUHAFİYECİLERDE MESUT DALKARA GÜVEN TAZELEDİ


Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulda 12 yıldır başkanlık yapan Mesut Dalkara ile Burhan Öztürk yarıştı. Divan başkanlığını Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Başkanı Sinan Turhan, yardımcılığını ise Manisa Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül yaptı. Dostluk havasında geçen kurulda başkan adayları salondan büyük alkış topladı. Başkan adayları birer konuşma yaparak, esnafın çok zor günler geçirdiğini söylediler, genel kurulun hayırlı olmasını dilediler. Konuşmaların ardından seçime geçildi.
Oda üyeleri 2 sandıkta oy kullandı. Mevcut başkan Mesut Dalkara 176 oyla yeniden başkan seçilirken, Burhan Öztürk ise 99 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı. Mesut Dalkara’yı ilk tebrik erden rakibi Burhan Öztürk oldu.
Manisa Seyyar Tuhafiyeci ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Dalkara’ın yönetim kurulu listesinde Cüneyt Akdoğan, Bilal Erçoş, Ahmet Ilgaz, Çiçek Tarımer, Murat Serhat Sarıbal, Recep Çınar, denetim kurulunda Levent Korucu, Harika Gönül ve Sinan Taşkıncan yer aldı.




+6
 

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kadınlık Bizde Kalsın” Oyunuyla Alkış Topladı

TRAC Manisa, İstanbul’daki Büyük Deprem Tatbikatına 15 Kişilik Uzman Ekiple Katılacak

Manisa’da Esat Büküm Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 4.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.