Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

MANİSA SOSYETE PAZARI YUNUSEMRE’DE AÇILIYOR

1

EKONOMİ 16.11.2020 13:11:34 2874 0
MANİSA SOSYETE PAZARI YUNUSEMRE’DE AÇILIYOR

 

 

Meşhur Karşıyaka Bostanlı Sosyete Pazarı, Yunus Emre Millet Çarşısı’nda açılıyor. Kıyafetten ev gereçlerine, kozmetikten takıya, çantadan ayakkabıya marka ürünler uygun fiyata 17 Kasım 2020 Salı (yarın) ve her Salı Yunus Emre Millet Çarşısı’nda olacak.

 

Türkiyenin en modern 2 katlı kapalı pazaryerini bünyesinde barındıran Yunus Emre Millet Çarşısı’nda Manisalılar’ın çok istediği Sosyete Pazarı açılıyor. Birinci katta açılacak olan Manisa Sosyete Pazarı’nda kıyafetten ev gereçlerine, kozmetikten takıya, çantadan ayakkabıya marka ürünler uygun fiyata satışa sunulacak. Yunus Emre Millet Çarşısı ikinci katta ise her Salı kurulan sebze-meyve pazarı hijyenik bir ortamda kurulmaya devam edecek. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Yunus Emre Millet Çarşısı’nda yarın Manisa Sosyete Pazarı ilk kez açılacak. Bundan sonra her Salı açılacak olan pazarda tüm önlemler alınacak. Vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan da maske-mesafe-temizlik kurallarına tavizsiz uymalarını rica ediyorum” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.