Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği 1000 kişilik pilav hayrı yaptı

0

GÜNDEM 22.09.2021 00:00:19 1088 0
Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği 1000 kişilik pilav hayrı yaptı

 

 

1995 yılında Ağrı Patnos'ta şehit olan Piyade Er Mustafa Özoğul'un şehadetinin 26. sene-i devriyesi dolayısıyla Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği tarafından pilav hayrı düzenlendi. Mevlid-i Şerif -in okundu programa Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya, şehit Piyade Er Mustafa Özoğul ailesi, Manisa Hemşehri Dernekleri bağlı 14 dernek başkanı, siyasi parti temsilcileri, sendika temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya yaptığı açıklamada katılımın yoğun olduğunu ve katılan davetlilere teşekkür etti. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya sözlerine şöyle devam etti;

 

'1995 yılında Ağrı Patnos'ta şehit olan Piyade Er Mustafa Özoğul için Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler yeni Dernek binamızın önünde bin kişilik pilav ayran hayrı gerçekleştirdik. Yeni dernek binamız Eski dernek binamızın 100 metre aşağıda sol taraf da kalıyor. Ayrıca Mevlid-i Şerif okundu tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Programımıza katılan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak her zaman şehit ailelerinin ve gazilerimizin yanındayız. Bizlere her türlü desteği sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e , Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür ederim' ifadelerini kullandı.

 

Mevlid-i Şerif ve duaların okunduğu programda şehit Piyade Er Mustafa Özoğul rahmetle anıldı.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.