MANİSA'NIN EFELERİ 2.LİG YOLUNDA

0

GÜNDEM 26.04.2022 00:08:12 2128 0
MANİSA


Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 2019 yılında başlatılan altyapı çalışmaları ile oluşturulan İl Gençlikspor Erkek Voleybol Takımı, İzmir'de yapılan Bölgesel Lig müsabakalarında fırtına gibi eserek adını final müsabakalarına yazdırdı. Sırasıyla İzmir Kemalpaşa 1881'i 3-0, İzmir Ayrancılar Gençlik takımını 3-0 yenen Manisa'nın efeleri, hedefini 2. Lig olarak belirledi.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, verilen emeklerin meyvesini almaya başladıklarını belirterek, ana hedeflerinin Türk voleyboluna sporcu kazandırmak olduğunu söyledi. İl Müdürü Öztürk, başarıda emeği geçen sporcu ve antrenörleri tebrik ederek, tüm ekibe finallerde başarılar diledi.
Çok mutlu olduklarını belirten takım antrenörleri Hakan Aşkanve Muhammet Ağaoğlu ise disiplinli çalışmalar neticesinde Manisa'ya iyi bir erkek voleybol takımı kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.



 

Oruçoğlu Oreko Otel, Alfa45 Spor Kulübü’ne Sponsor Oldu

Manisa’da Sivil Katılım Stratejisi tanıtıldı

Oyun Akhisar’da sahne aldı: tiyatro dolu gece

MASKİ Narlıdere’nin 15 Yıllık Su Çilesine Son Verdi

Demirci’de 74 Milyonluk Asfalt Yatırımı Sürüyor

SELÇUK ÖZDAĞ: “KAMU PERSONEL REFORMUNA İHTİYAÇ VARDIR!”

Turgutlu’da 83 bin sentetik ecza ele geçirildi

YUNUSEMRE ZABITADAN OKUL ÇEVRELERİNDE DENETLEME

  • Pazar 5.3 ° / 3.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 7.2 ° / 4.8 ° false
  • Salı 7.7 ° / 5.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.