MANİSA MASTER TMVFL ŞAMPİYONU

1

SPOR 19.09.2021 00:00:53 1307 0
MANİSA MASTER TMVFL ŞAMPİYONU


Alpaslan Bebek için yardım kampanyasına destek olmak amacıyla Final maçı Bartın Şehir Stadyumundaoynandı
Manisa Masterler-Çorum Veteranlar arasında oynanan final maçının normal süresi 1-1 sona erdi. 
Penaltı atışları ile maçı 4-3 kazanan Manisa Masterler Tmvfl şampiyonu oldu. 

Bu skorla TMVFL Türkiye Şampiyonluğunu kazanan Manisa Masterler’in kupasını Bartın Valisi  Sinan Güler ile Federasyon Başkanı Kenan Gürsu birlikte verdiler.
Manisa Masterler Kulübü Başkanı Ramazan Yıldız finali kazanmanın yanısıra yardım kampanyasının büyük ölçüde amacına ulaşmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Ramazan Yıldız; “ Gerek Türkiye Şampiyonası final gruplarında, gerekse final maçında ilimizi ve Ege Bölgemizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Şampiyon olmanın mutluluğunu şifa içintemini zor bir ilaca ihtiyacı olan bir yavrumuza yardım ederek pekiştirdik. Başta Bartın Valimiz olmak üzere, bu finalin ve yardım kampanyasının gerçekleştirilmesini sağlayan Bartın’lı tüm yetkililere, federasyon yönetimimize, ve rakibimiz Çorum Veteranlara teşekkür ediyorum. Bu organizasyon; ulu önder Atatürk’ün  “Ben sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim” özdeyişinin sahaya yansımış hali oldu. Emek veren herkesi kutlarım” dedi.
Final maçı sonrası Alparslan Başoğlu bebek için hedeflenen miktarın yüzde 85’ine ulaşıldığı açıklandı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.