Manisa Madeni Esnaf Sanatkarlarda Başkan Halil Kırlı güven tazeledi

1

SPOR 18.01.2022 17:44:31 1917 0
 Manisa Madeni Esnaf Sanatkarlarda Başkan Halil Kırlı güven tazeledi

Manisa Madeni Esnaf Sanatkarlar Odası’nın seçimli olağan genel kurulu Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesisinde gerçekleşti. 16 yıldır başkanlık yapan Halil Kırlı ile geçen dönem yönetiminde yer alan Ekrem Güngörgil başkanlık için yarıştı. Divan başkanlığını Manisa Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar, yardımcılığını ise Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül gerçekleştirdi. Genel kurula Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Muradiye OSB Başkanı Osman Kıvırcık, MAKİM Başkanı Abdurrahim Arslan, Manisa Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Mehmet Üçbaş, oda başkanları katıldı. Başkan adayları birer konuşma yaparak seçimin hayırlı olmasını diledi. 
Manisa Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar,  16-17 yıl boyunca odanın başkanlığını yürüttüğünü ifade ederek, seçimlerin esnaf ve sanatkarlara, Manisa’ya hayırlar getirmesini temenni etti. Güzel bir ortamda gerçekleşen genel kurulda konuşmaların ardından seçime geçildi. Halil Kırlı, 479 oyla 5. Kez başkanlığa seçilirken, Ekrem Güngörgil ise 154 oy aldı.

Yuntdağlılar Örencik’te Buluştu

Mustafa Uçar’dan Sel Felaketi Açıklaması: “Tüm Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Manisalı Güreşçilerden Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Madalya

Başkan Şerefoğlu Projelerini Açıkladı

Prof. Dr. Akpınar: “Kadromuzu Barcelona Gibi Kurduk”

Manisa Derbisinde Gülen Taraf Nurlupınarspor

Gediz Taştı, Büyükşehir Mahsur Kalan 44 Vatandaşı Kurtardı

Ramazan Öncesi 22 Bin Sofraya Büyükşehir Dokunuşu

  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.