Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisa Kent Konseyinden ‘Tarzanın Torunları Spil Yolunda’ doğa yürüyüşü etkinliği

0

GÜNDEM 11.10.2021 22:13:27 1201 0
Manisa Kent Konseyinden ‘Tarzanın Torunları Spil Yolunda’ doğa yürüyüşü etkinliği
Manisa Kent Konseyi, projeler yapmaya ve Manisa’yı tanıtmaya devam ediyor. Göreve geldikleri ilk günden itibaren sayısız projelere imza atan Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ ve yöneticileri şimdide de Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerine Spil Dağıı Milli Parkı ve Manisa Tarzanı’nı tanıtıp anlatmak için ‘Tarzanın Torunları Spil Yolunda’ doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi. 150 kişiye yakın katılımcının olduğu etkinlik çok verimli geçti. Kent Konseyi bileşenleri olan Yeşilay, MAFOD, Manisa Spil Dağcılık ile ortak gerçekleşen doğa yürüyüşünde Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerine Spil Dağının muhteşem doğası ve Tarzan anlatıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği yürüyüşten önce Manisa Kent Konseyi yöneticisi Yaşam Koçu Kenan Sefa’nın yaptığı motivasyonel söyleşi muhteşem bir etki yarattı. Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, “Sevdamız Manisa diyerek çıktığımız bu yolda Manisa’yı, Manisa’nın önemli bir değeri olan Spil’i tanıtmaya devam ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.