Manisa Kent Konseyi projeleri karara bağladı

Manisa Kent Konseyi’nin seçimsiz olağan genel kurulunda divan seçimi yapıldı, faaliyet raporu sunuldu ve değerlendirilen projeler karara bağlandı.

GÜNDEM 26.10.2025 15:17:46 365 0
Manisa Kent Konseyi projeleri karara bağladı

         (MHA)       Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, seçimsiz olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Divan başkanı ve üyelerinin belirlenmesiyle başlayan genel kurulda yapılması planlanan projeler görüşülerek karara bağlandı. Katılımcı demokrasiyi güçlendirmek, dayanışma kültürünü geliştirmek amacıyla kurulan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, seçimsiz olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Divan başkanı ve üyelerinin belirlenmesi için yapılan oylama ile başlayan genel kurulda Hakkı İşcan divan başkanlığına, Sevcan Alpon ve Zuhal Güneş divan üyesi olarak seçildi. Kent Konseyi Başkanı Hakkı Bayraktar’ın yaptığı açılış konuşması sonrasında Kent Konseyi Genel Sekreteri Gökmen Aytaç, genel kurul üyelerine faaliyet raporunu sundu. Yönetim kurulunda görüşülmek üzere getirilen projeler, üyeler tarafından değerlendirilerek oylandı. Dilek ve temennilerin ardından Kent Konseyi Başkanı Hakkı Bayraktar’ın yaptığı konuşma ile genel kurul sona erdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, seçimsiz olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Divan başkanı ve üyelerinin belirlenmesiyle başlayan genel kurulda yapılması planlanan projeler görüşülerek karara bağlandı. Katılımcı demokrasiyi güçlendirmek, dayanışma kültürünü geliştirmek amacıyla kurulan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, seçimsiz olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Divan başkanı ve üyelerinin belirlenmesi için yapılan oylama ile başlayan genel kurulda Hakkı İşcan divan başkanlığına, Sevcan Alpon ve Zuhal Güneş divan üyesi olarak seçildi. Kent Konseyi Başkanı Hakkı Bayraktar’ın yaptığı açılış konuşması sonrasında Kent Konseyi Genel Sekreteri Gökmen Aytaç, genel kurul üyelerine faaliyet raporunu sundu. Yönetim kurulunda görüşülmek üzere getirilen projeler, üyeler tarafından değerlendirilerek oylandı. Dilek ve temennilerin ardından Kent Konseyi Başkanı Hakkı Bayraktar’ın yaptığı konuşma ile genel kurul sona erdi.

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği

Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor

Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor

Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı

Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği

MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi

Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı

Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor

  • Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
  • Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 11.1 ° / 2.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.