Manisa Karetesi Birincilik Kürsüsünde

1

SPOR 4.11.2016 10:55:10 1043 0
Manisa Karetesi Birincilik Kürsüsünde

 İzmir’de ,Türkiye Karate Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası İller Arası Karate müsabakaları nefesleri kesti.Halkapınar Spor Salonu'nda 2 gün süren müsabakalara,  İzmir, Manisa, Denizli, Uşak, Aydın, İstanbul, Muğla, Bursa, Isparta ve Balıkesir’den 600 sporcunun katıldığı belirtildi. Turnuvada,Manisa  Takım halinde Birinci,Denizli 2.ci ,Muğla ve İstanbul 3.cü oldu. 

 Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Bilal Gültekin Cumhuriyet Kupası İller Arası Karate  Müsabakalarına Manisa Merkez ve Alaşehir, Turgutlu, Salihli ve Akhisar’dan toplam 62 sporcu ile katıldık. Halkapınar Spor Salonu'nda 2 gün süren müsabakalarda, sporcularımız başarılı maçlar çıkararak  600 sporcu arasında derece elde ettiler. Genel klasmanda Manisa takım halinde  Birinci oldu. Cumhuriyet Kupası İller Arası Karate  Müsabakalarına katılan yönetici, antrenör ve sporcularımızı  kutluyorum”dedi. 

SPOR SERVİSİ

Manisa’da Okul Sporları Güreş Gençler A Grup başladı

BBP Manisa Kongresinde Görgülü Güven Tazeledi

MCBÜ Genç Yeryüzü Doktorları’ndan “Hekimliğin Ötesi” sempozyumu

Manisa’da İSG uzmanlarından yılın son buluşması

MUDER’den uluslararası öğrencilere dış ticaret semineri

Manisa'da Okul Sporları Güreş Grup Müsabakaları Başladı

Soma’da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: Bir Şüpheli Yakalandı

Manisa’da Türkiye-Azerbaycan ticaret köprüsü atağı

  • Pazar 2.9 ° / -1.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi -1 ° / -6.9 ° Yoğun kar yağışlı
  • Salı 0.9 ° / -7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.