Manisa Güreş Eğitim Merkezi’ne 13,5 Milyon TL’lik Ek Bütçe

Manisa’da faaliyet gösteren Güreş Eğitim Merkezi’nin altyapısı ve kapasitesi, onaylanan 13,5 milyon TL’lik ek bütçe ile güçlendirilecek.

SPOR 23.06.2025 13:12:11 216 0
Manisa Güreş Eğitim Merkezi’ne 13,5 Milyon TL’lik Ek Bütçe

Manisa’daki spor altyapısına önemli bir katkı sağlayacak yatırım hayata geçiriliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylanan 13 milyon 500 bin TL tutarındaki ek bütçe ile Manisa Güreş Eğitim Merkezi’nin fiziki şartları iyileştirilecek.

Türkiye’ye Avrupa ve Dünya şampiyonları kazandıran, 60 yıl aradan sonra olimpiyatlara sporcu göndermeyi başaran merkez, söz konusu yatırımla baştan sona yenilenecek. Yapılacak çalışmalar kapsamında merkezin altyapısı güçlendirilecek, kapasitesi artırılacak ve sporcuların daha modern, güvenli ortamlarda antrenman yapmaları sağlanacak.

Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından merkezin hem ulusal hem de uluslararası düzeyde daha fazla sporcu yetiştirmesi hedefleniyor. Bu yatırımla birlikte Manisa’nın güreş branşındaki başarı ivmesinin daha da yükselmesi bekleniyor.

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kadınlık Bizde Kalsın” Oyunuyla Alkış Topladı

TRAC Manisa, İstanbul’daki Büyük Deprem Tatbikatına 15 Kişilik Uzman Ekiple Katılacak

Manisa’da Esat Büküm Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 4.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.