MANİSA GÖRME ENGELLİLER KULÜBÜ 2 ALTIN,6 GÜMÜŞ 8 MADALYA KAZANDI

1

SPOR 5.04.2021 00:00:54 2177 0
MANİSA GÖRME ENGELLİLER KULÜBÜ 2 ALTIN,6 GÜMÜŞ 8 MADALYA  KAZANDI








Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası; Federasyon Başkanı Hasan Sayyıdan, Spor Hizmetleri Müdürü Nurettin Özyürek, antrenörler ve sporcuların katılımlarıyla Gaziantep Seyrantepe Atletizm Sahası'nda yapıldı.

Şampiyonada 55 şehirden 270 sporcu kısa ve uzun mesafe koşuları, uzun atlama, gülle atma, çekiç atma, cirit atma ve disk atma branşlarında yarıştı. Bugün yapılan yarışlarla sona eren şampiyonada başarılı olan sporcular milli takım aday kadrosuna seçilme hakkı kazandı.

Manisa Görme Engelliler Kulübü 1-3 Nisan tarihleri arasında Gaziantep'te yapılan Görme Engelliler Türkiye Atletizm Şampiyonasına 6 sporcuyla katıldı. Şampiyonda 2 altın, 6 gümüş toplam 8 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Muharrem KAZER
 

Manisa’da şehirler arası yolcu taşımacılığına sıkı denetim

Dutlulu’dan amatör spor kulüplerine 12,7 milyonluk destek

MCBÜ’den Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasında Zafer

Manisalı sporculardan Snowbike Türkiye’de büyük başarı

Kaymakam Fatih Genel’den Başkan Şimşek’e iade-i ziyaret

Kahveciler Odası adayları Dostlar Meclisi’nde buluştu

Manisa’da amatör spor için birlik kahvaltısı

Manisa Berberler Odasında Adem Şahin yeniden başkan seçildi

  • Çarşamba -3 ° / -7.2 ° Orta kuvvetli karlı
  • Perşembe -2.4 ° / -10.9 ° Hafif karlı
  • Cuma -1.4 ° / -8.3 ° Yoğun kar yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.