MANİSA GÖRME ENGELLİLER KULÜBÜ 2 ALTIN,6 GÜMÜŞ 8 MADALYA KAZANDI

1

SPOR 5.04.2021 00:00:54 2113 0
MANİSA GÖRME ENGELLİLER KULÜBÜ 2 ALTIN,6 GÜMÜŞ 8 MADALYA  KAZANDI








Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası; Federasyon Başkanı Hasan Sayyıdan, Spor Hizmetleri Müdürü Nurettin Özyürek, antrenörler ve sporcuların katılımlarıyla Gaziantep Seyrantepe Atletizm Sahası'nda yapıldı.

Şampiyonada 55 şehirden 270 sporcu kısa ve uzun mesafe koşuları, uzun atlama, gülle atma, çekiç atma, cirit atma ve disk atma branşlarında yarıştı. Bugün yapılan yarışlarla sona eren şampiyonada başarılı olan sporcular milli takım aday kadrosuna seçilme hakkı kazandı.

Manisa Görme Engelliler Kulübü 1-3 Nisan tarihleri arasında Gaziantep'te yapılan Görme Engelliler Türkiye Atletizm Şampiyonasına 6 sporcuyla katıldı. Şampiyonda 2 altın, 6 gümüş toplam 8 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Muharrem KAZER
 

İYİ Parti Akhisar'da Yeni Dönem Başladı: İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu Görevine Resmen Başladı

CHP Akhisar Kadın Kolları'ndan Kahvaltı Programı

Meme Kanseri için Pembe Çiçekler Toprakla Buluştu

Mobil Mamografi Aracı Türkiye Birincisi Oldu

CUMHURİYETİN 102. YILI AŞAĞIÇOBANİSA’DA COŞKUYLA KUTLANACAK

Soma’da Esnaftan İsrail Ürünlerine Boykot: “Bu Bir Vicdan Meselesi” Spot:

Aliağa’da Zeytin Hasadı Şenlik Havasında Başladı

Kırkağaç’ta Yağmurlu–Bademli Yolunda Konforlu Ulaşım Dönemi

  • Çarşamba 18.9 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 19.2 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.7 ° / 14.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.