​​​​​​​Manisa Genç İHH'dan Ramazan Etkinliği

0

MANİSA- İLÇELER 16.04.2022 12:55:02 1198 0
​​​​​​​Manisa Genç İHH



Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Sarma Köyü’nde düzenlenen programda İHH çocuk ve ortaokul ekibinin ortak çalışmasıyla 55 çocuğa çeşitli hediyeler verildi, oyunlar oynandı. Çocukların yüzleri boyandı. Birlikte iftar yemeği yediler. Çocuklara Hacivat-Karagöz gösterisi gerçekleştirildi. Reyhan şerbeti dağıtıldı. Çocukların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. 

Manisa Genç İHH Hanımlar İl Başkanı Elif Uludağ,  “Manisa’nın Sarma Köyünde nerde o eski ramazanlar adı altında 55 çocuğa İHH çocuk ve ortaokul ekibi ortak çalışmasıyla çeşitli oyunlar oynayıp ödüller verdik. Yüz boyaması yaptık ardından iftar yemeği ve Hacivat Karagöz gösterisi gerçekleştirildi.  Reyhan şerbeti dağıttık. Çocuklarımızın mutlu olması bizleri de mutlu etti” dedi.

‘Sanat İyileştirir’ Resim Sergisi Açıldı: Çocukların Renkleri Feyyaz Alperen’e Umut Oldu

Manisa’da Motosikletlere Sıkı Denetim: 2,8 Milyon Lira Ceza

Yunusemre’de İbadethaneler Ramazan’a Hazırlanıyor

Alanya’da Manisa Rüzgarı: Pedallar Madalya İçin Döndü

Gülşah Durbay’ın İsmi Minik Bir Bebekle Yaşatıldı

Yuntdağlılar Örencik’te Buluştu

Mustafa Uçar’dan Sel Felaketi Açıklaması: “Tüm Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Manisalı Güreşçilerden Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Madalya

  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.