Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Manisa Fk Kaptanı Nizamettin Afyonkarahisar kampını değerlendirdi

0

SPOR 31.08.2020 12:15:20 2823 0
Manisa Fk Kaptanı Nizamettin Afyonkarahisar kampını değerlendirdi

Ayfonkarahisar kampını değerlendiren Manisa FK Kaptanı Nizamettin Çalışkan, “Manisa Futbol Kulübünün hedefi hep üst sıralar. Biz de bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Manisa’da olmaktan dolayı da çok mutluyum” dedi.
 
2020-2021 sezonu hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren Manisa Futbol Kulübümüzde kaptan Nizamettin Çalışkan kamp sürecini değerlendirdi. Ayfonkarahisar kampının çok verimli geçtiğini belirten Kaptan Nizamettin, “Serkan Özbalta hocamız ve takım arkadaşlarımızla çok iyi bir aile olduk. Yeni sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Manisa Futbol Kulübünün hedefi hep üst sıralar. Biz de bunun için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.
“MANİSA’DA OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUM”
Manisa’da olmaktan ve Manisa FK forması giymekten dolayı mutlu olduğunu kaydeden deneyimli futbolcu, “Manisa Futbol Kulübü ailem, Manisa da evim gibi. Burada takımıma en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Manisa’da uzun yıllar yaşadım. Bu nedenle benim için özel bir yeri var” dedi.
“TARAFTARIMIZ EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ”
Yeni sezon öncesi taraftara destek çağrısında bulunan Nizamettin, “Manisa şehrini üst liglere taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Taraftarımız her zaman yanımızda oldu. Bu sezonda da en büyük destekçimiz olacak. Taraftarımıza çok güzel bir futbol izletmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.9 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.