Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Manisa Fk Akademi yeni sezon hazırlıklarına başladı

0

SPOR 12.08.2021 13:26:45 1188 0
Manisa Fk Akademi yeni sezon hazırlıklarına başladı

Manisa Futbol Kulübü Akademi, 2021-2022 sezonu hazırlıklarına başladı. Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanlarla çalışmaların yoğun bir tempoda yapıldığını ifade eden Manisa FK Akademi Direktörümüz Levent Bayraktar, “Manisa FK Akademi olarak U9’dan U19’a kadar tüm kategorilerde yer alan takımlarımız çalışmalarına yoğun bir tempoda başladı. Özkaynak düzeni sabır isteyen uzun ve meşakkatli bir iştir. Doğru organizasyon ve planlama ile sistemli çalışarak Manisa Futbol Kulübü’nün hedeflerine yakışan elit oyuncular yetiştirmek hedefindeyiz” dedi.
Nalbantlar, “U15, U17 ve U19’da liglerin oynanmasını bekliyoruz”
Yeni sezonda U15 Bölgesel Ligi ile U17 ve U19 Elit Akademi Ligleri’nin oynanması yönünde karar alındığını hatırlatan Manisa Futbol Kulübü Altyapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar, “Maalesef pandemi nedeniyle sporcularımız uzun süre sahalardan uzak kaldı. Bu altyapı takımlarımızı olumsuz yönde çok etkiledi ama her şeyin başı sağlık. Bu sezon aşının da yaygınlaşmasıyla altyapı takımları olarak çok sevdiğimiz futbola yeniden kavuşacağız. Sporcularımız ve antrenörlerimiz yeni sezon hazırlıklarına yoğun bir tempoda başladı. Bu sezon U15 Bölgesel Ligi ile U17 ve U19 Elit Akademi Ligleri’nin oynanmasını bekliyoruz. TFF ile yapılan toplantıda bu yönde bir karar çıktı. Umarız pandeminin daha da zayıflamasıyla diğer kategorilerde de ligler başlar ve çok özlediğimiz futbol heyecanını sporcularımızla birlikte yeniden yaşarız. Yeni sezon tüm takımlarımız ve antrenörlerimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.
 

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.9 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.