Manisa Emniyet Müdüründen akülü tekerlekli sandalye hediyesi

0

GÜNDEM 7.05.2021 16:54:30 1706 0
Manisa Emniyet Müdüründen akülü tekerlekli sandalye hediyesi


Trafik haftası etkinlikleri kapsamında Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesinde yaşayan Seda Merter'i ziyaret eden Uslusoy, 2 çocuk annesi kadına geçmiş olsun dileklerini iletti. İçişleri Bakanlığı'nın son 2 yıldır hayata geçirdiği farkındalık projeleriyle trafikte yaya önceliği seferberliği başlatıldığını aktaran Uslusoy, engelli kadına akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Uslusoy'a ziyaretinde Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı İlker Çetinkaya ve trafik polisleri de eşlik etti. Seda Merter, 5 yıl önce Manisa - Akhisar yolunun Kapaklı Mahallesi yakınlarında tırın çarpması sonucu yaralanmış ve yürüme yetisini kaybetmişti.

 

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı İlk Deplasmanına Çıkıyor

Yunusemreli Güreşçi Hakim Beytullah Kalay Milli Takım Kampında

Manisa’da MANİFEST Bilim Şenliği 8 Ekim’de Başlıyor

Manisa’da Gastronomi Rönesansı: Dostlar Meclisi’nde Lezzet Buluşması

  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.