MANİSA'DA ÜZÜM HASADI VE İHRACATI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

1

EKONOMİ 23.08.2020 00:00:18 5796 0
MANİSA

Hasat çalışmalarını yerinde inceleyen İl Müdürü Öztürk ve Başkan Uçak, incelemelerinin ardından sofralık üzüm üretimi ve ihracatıyla ilgili olarak Anadolu Ajansı’na değerlendirmelerde bulundu.

Açıklamalarda Sofralık Sultaniye Çekirdeksiz üzümün 7 Ağustosta kesimine, 8 Ağustosta ise ihracatına başlandığı, hasat ve ihracat işlemlerinin tüm hızıyla devam ettiği ve şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşılmadığı kaydedildi.

Sonrasında Alaşehir Ticaret Borsası’na bir ziyaret gerçekleştiren İl Müdürü Öztürk’e, yaş meyve ve sebze ile ilgili yürüttüğü çalışmalarından dolayı Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birlik Başkanı Hayrettin Uçak ve Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür tarafından Teşekkür Plaketi takdim edildi.

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kadınlık Bizde Kalsın” Oyunuyla Alkış Topladı

TRAC Manisa, İstanbul’daki Büyük Deprem Tatbikatına 15 Kişilik Uzman Ekiple Katılacak

Manisa’da Esat Büküm Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 4.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.