MANİSA'DA ULAŞIMDA KPSS DÜZENLEMESİ

1

GÜNDEM 20.11.2020 19:11:36 4065 0
MANİSA


Hafta sonu yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavına  (KPSS) katılacak vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için Manisa Büyükşehir Belediyesi, gerekli tedbirleri aldı. Memur adaylarının sınav yerlerine kolaylıkla ulaşabileceğini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, araç seferlerinin sabah 07.00’de başlayacağının bilgisini de paylaştı.

22 Kasım Pazar günü memur adayları Kamu Personeli Seçme Sınavında ter dökecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa'da memur adaylarının ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşamaması için gerekli önlemleri aldı. Memur adaylarına başarılar dileyerek, ulaşım konusunda alınan önlemler konusunda bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Kamu Personeli  Seçme Sınavının olduğu, 22 Kasım Pazar günü bilindiği üzere koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Memur adaylarımızın herhangi bir sorun yaşamaması için sabah 07.00'de toplu ulaşım seferlerimiz başlayacak. Bunun yanı sıra, ekiplerimiz il genelinde gerekli takibi yapacak. Bu vesileyle tüm memur adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

Büyükşehir Komisyon Üyeleri Demirci’yi Gezdi

ZAFER SPOR'A TÜRKİYE'NİN EN İYİ KADIN FUTBOL TAKIMI ÖDÜLÜ

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 8 Bin 740 Sentetik Hap Ele Geçirildi

Manisa’da 5 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

CHP'li Vekiller Akhisar'da Esnaf ve Vatandaşla Buluştu

Büyükşehir Toplu Ulaşımda Denetimlerini Sürdürüyor

Başkan Dutlulu Basın Mensuplarıyla Buluştu

Başkan Kozan’dan Toplu Sözleşmeye Sert Tepki: “Sefalet Zamlarını Kabul Etmiyoruz”

  • Perşembe 32.4 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Cuma 34 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 34.9 ° / 20.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.