Manisa'da toplu ulaşımda yeni dönem başladı

1

GÜNDEM 8.02.2021 10:35:28 1558 0
Manisa


Koronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla çeşitli tedbirler alınmaya devam ediliyor.

Bu kapsamda Manisa İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Covid-19 tedbirlerine ilişkin alınan yeni kararları duyurmuştu. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun 25.01.2021 Tarihli ve 2021/3 sayılı kararı gereğince HES kodu tanımlaması yapılmayan elektronik/akıllı seyahat kartları ile binişlere 8 Şubat 2021 tarihinden itibaren izin verilmemesi kararı alınmıştı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı MANULAŞ Genel Müdürlüğü de toplu taşımada HES Kodu'nun zorunlu hale gelmesinin ardından konuyla ilgili açıklama yaparak vatandaşları uyarmıştı.

Karar bugün uygulanmaya başladı. Manisa'da toplu ulaşımda kentkart ile binişlerde dijital ekrandan HES kodu sorgulanması yapılıyor.


 

Büyükşehir Komisyon Üyeleri Demirci’yi Gezdi

ZAFER SPOR'A TÜRKİYE'NİN EN İYİ KADIN FUTBOL TAKIMI ÖDÜLÜ

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 8 Bin 740 Sentetik Hap Ele Geçirildi

Manisa’da 5 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

CHP'li Vekiller Akhisar'da Esnaf ve Vatandaşla Buluştu

Büyükşehir Toplu Ulaşımda Denetimlerini Sürdürüyor

Başkan Dutlulu Basın Mensuplarıyla Buluştu

Başkan Kozan’dan Toplu Sözleşmeye Sert Tepki: “Sefalet Zamlarını Kabul Etmiyoruz”

  • Perşembe 32.4 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Cuma 34 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 34.9 ° / 20.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.