Manisa'da toplu ulaşımda yeni dönem başladı

1

GÜNDEM 8.02.2021 10:35:28 1652 0
Manisa


Koronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla çeşitli tedbirler alınmaya devam ediliyor.

Bu kapsamda Manisa İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Covid-19 tedbirlerine ilişkin alınan yeni kararları duyurmuştu. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun 25.01.2021 Tarihli ve 2021/3 sayılı kararı gereğince HES kodu tanımlaması yapılmayan elektronik/akıllı seyahat kartları ile binişlere 8 Şubat 2021 tarihinden itibaren izin verilmemesi kararı alınmıştı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı MANULAŞ Genel Müdürlüğü de toplu taşımada HES Kodu'nun zorunlu hale gelmesinin ardından konuyla ilgili açıklama yaparak vatandaşları uyarmıştı.

Karar bugün uygulanmaya başladı. Manisa'da toplu ulaşımda kentkart ile binişlerde dijital ekrandan HES kodu sorgulanması yapılıyor.


 

Akhisar’da Elektrik Kesintisi İsyanı: Bıçak Kemiğe Dayandı

Özdağ’dan pestisitlere karşı kapsamlı kanun teklifi: Denetim hasat öncesinden başlayacak

Manisa’da 61 Milyarlık Kamu Yatırımı Görüşüldü

Faturalı sistemle kayıtdışı altın dönemi bitiyor

Vali Özkan Manisa’nın 2026 yol haritasını belirledi

Manisa’da ‘Hizmet Aracım Nerede?’ye kamerayla takip

Şehzadeler Halk Eğitim’den gazetecilere özel yemek

Yunusemre’de down sendromlu gençlere judo desteği

  • Salı 1.5 ° / -8 ° Yoğun kar yağışlı
  • Çarşamba -4.5 ° / -13.2 ° Hafif dondurucu yağmurlu
  • Perşembe -4.8 ° / -13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.