Manisa’da Şüpheli Ölüm

0

BÖLGE 7.08.2016 14:05:17 1279 0
Manisa’da Şüpheli Ölüm

Edinilen bilgiye göre olay, Cumhuriyet Mahallesi 302 Sokakta bir evde meydana geldi. Eldelek Mahallesi’nde çiftçilikle uğraştığı öğrenilen Uluhan Vural(25), akşam saatlerinde arkadaşının evine gitti ve arkadaşında misafir kaldı. Arkadaşı uyandığında Vural’ın yatağında hareketsiz şekilde yattığını fark etti ve durumu hemen, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerin ardından gencin öldüğünü belirledi.
Savcının incelemesinin ardın gencin cesedi önce Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

(İHA)

Manisa’da Nuri Keser’den şehit annesine vefa

1m 18s boyunca düşündüm Nuri Keser'den şehit Mehmet Aktaş'ın ailesine vefa ziyareti

Manisa’da Nuri Keser’den şehit emanetine vefa

Manisa Büyükşehir’den asfalt seferberliği: hedef 120 bin ton

Manisa’da Engelsiz Sanat ve Sevgi Buluşması

İhracatın Yıldızları’nda Manisalı firmalara ödül

Moris Şinasi belgeseli Manisa’da seyirciyle buluştu

Manisa’da servis şoförleriyle ulaşım toplantısı

Anahtar Kelimeler: manisa-da-supheli-olum
  • Pazar 4.2 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 4.4 ° / 2.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 3.6 ° / -0.9 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.