Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Manisa’da Köprübaşı Belediyesi tanzim un satışlarına başladı

0

SİYASET 24.12.2021 00:03:04 1399 0
Manisa’da Köprübaşı Belediyesi tanzim un satışlarına başladı

Topuz, “Ülkemize dolar kuru üzerinden yüklenerek bizlere diz çöktürebileceklerini sanıyorlar. Bizi bu dönemde en çok yaralayan durum ise döviz kurlarının yükselişiden çok ülkemizde artan stokçuluk faaliyetleri. 50 Kilogram un bugün piyasada 400-450 TL bandında satılıyor. Bizlerde yaptığımız araştırmalar neticesinde belirli bir oranı belediyemizin imkanları ile karşılanmak üzere vatandaşlarımıza 200 TL gibi bir fiyata un tedariki sağladık. Başvuruların ilk gününde 1473 çuval un siparişi için müracaat aldık. Pazartesi günü ise anlaşma yapılan 3000 çuval un kapasitesini doldurduk. Ve hemen harekete geçerek unların ilçemize sevkiyatına başladık. Ayrıca bizlere taleplerini ileten vatandaşlarımızın adres bilgilerini de aldık. Bu şekilde vatandaşlarımızı yormadan evlerinde teslimat gerçekleştiriyoruz. Diğer temel gıda ürünlerinde ise araştırmalarımız devam ediyor. Köprübaşı Belediyesi olarak bizler sadece sokaklardan ve ilçemize kazandırdığımız yatırımlardan sorumlu değiliz. Vatandaşlarımızın da iyiliğini ve maddi durumlarını düşünmek zorundayız” dedi.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.