MANİSA'DA DİN GÖREVLİLERİ ARASINDA HALI SAHA TURNUVASI BAŞLADI

1

MANİSA -SPOR 5.03.2022 08:42:56 1186 0
MANİSA

Din hizmetleri konusunda verimliliği artırmak, moral, motivasyon ve personelin kaynaştırılmasını sağlamak amacıyla İl Müftülüğü koordinesinde İlçe Müftülüklerinde görev yapan (Kadrolu,Sözleşmeli, Vekil, Fahri) personele yönelik halı saha turnuvası, İlçe müftülükleri arası birlik ve beraberlik halı saha turnuvası devam ediyor.
Akhisar İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde İl Müftsü Mustafa Soykök'ün başlama vuruşuyla Akhisar- Soma karşılaşması gerçekleşti. Salihli İlçesinde ise Manisa İl Müftü Yardımcısı Sıddık DURMUŞ'un açılış konuşması ve başlama vuruşu ile Turgutlu Müftülüğü - Köprübaşı Müftülüğü arasında yapılan maç ile başladı.

Albayrak Çocuk Kültür Sanat Merkezi 1 Yaşında

Manisaspor'dan Başkan Dutlulu’ya ziyaret

Ahmet Bedevi Mahallesi’nde Altyapı Sorunu Çözülüyor

Manisa Meclisi Temmuz’da Toplandı: Hizmet, Anma ve Vefa Mesajları

Akhisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Başkan Dutlulu: “Bütçenin Tamamı 17 İlçe İçin Harcanacak”

Başkan Yardımcısı Kıran, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Turgutlu Belediyesi’nden Geleneksel Aşure Hayrı

  • Perşembe 39.5 ° / 22 ° Güneşli
  • Cuma 36.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.4 ° / 18.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.