Manisa'da Covid-19 nedeniyle 6 sağlık çalışanı can verdi

0

SAĞLIK 29.12.2020 18:54:07 1795 0
Manisa


Koronavirüs (Covid-19) pandemisi can almaya devam ediyor. Türk Tabipleri Birliği, 28 Aralık saat 15.30 itibariyle 300 sağlık çalışanının yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Açıklanan tabloya göre hayatını kaybeden 300 sağlık çalışanının yüzde 90.6'sını erkekler, yüzde 9.4'ünü ise kadınlar oluşturuyor.

En çok can kaybının yaşandığı meslek grubu ise yüzde 39 ile tıp doktorları oldu. Listede ayrıca şehir şehir ölüm sayıları da yer aldı. En fazla sağlık çalışanının öldüpü şehir 59 kişi ile İstanbul oldu. Manisa'da ise 6 sağlık çalışanının koronavirüsten can verdiği açıklandı.

 

Manisa’da Fabrika Soygunu Operasyonu: 7 Tutuklama

Akhisar Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı Gerçekleşti: Başkan Kayserili’den Güncel Açıklamalar

Manisa’da Kaçakçılık Operasyonu: 2 Tutuklama

Manisa’da Aranan Şahıs Operasyonu: 4 Tutuklama

Manisa’da Narkotik Operasyonu: 85 Tutuklama

Sarıgöl’de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Yunusemre’den hastane önünde iftar ikramı

Manisa Büyükşehir’in iftar sofrası Soma’da

  • Çarşamba 4.8 ° / 0.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 4.1 ° / -1.6 ° Güneşli
  • Cuma 5.8 ° / 0.5 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.