Manisa'da Büyükşehir Etiket, Barkod ve Hijyen Denetimi yaptı

0

GÜNDEM 22.03.2021 18:13:01 1602 0
Manisa
.

Manisalıların sağlığı ve huzuru için çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde kurumsal firmalara yönelik olarak denetimlerine devam ediyor. Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı'na bağlı Zabıta ekipleri tarafından yürütülen denetimler kapsamında, etiket, barkod ve hijyen kontrolleri yapılıyor.

Gıda güvenliğinin sağlanması amacıyla sıkı bir şekilde sürdürülen denetimlerde kurallara uymayan firmalara cezai işlem uygulanıyor. Manisalıların menfaatine olacak şekilde gıda güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimler gerçekleştirdiklerini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Ersoy Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde Manisalıların sağlığının korunması için denetimlerin sürdürüleceğini ifade etti.
 

Yunusemreli Miniklerden Renkli Yıl Sonu Gösterisi

Turgutlu’da Parklara Yaz Temizliği Başlatıldı

MABEM Öğrencisi LGS’de 500 Tam Puan Aldı

Yunusemre U17 Takımı Uşak’ta Şampiyonluk Arıyor

Şehzadeler Belediyesi’nden Miniklere Afet Eğitimi

Yunusemre Kaymakamı Celalettin Cantürk Göreve Başladı

Kent Parkı Deresi Temizlendi, Doğaya Nefes Geldi

Turgutlu Derbent’teki Yangın Büyümeden Söndürüldü

  • Cuma 36.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.4 ° / 18.1 ° Güneşli
  • Pazar 39.7 ° / 18.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.