Manisa’da Bin 646 Parça Tarihi Eser Ele Geçirildi

1

ASAYİŞ 1.03.2021 21:24:09 1367 0
Manisa’da Bin 646 Parça Tarihi Eser Ele Geçirildi


 

Olay Manisa’nın Salihli İlçesinde meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Grup Amirliği ekipleri tarihi eser kaçakçılar ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekipler Selahattin D.(62) yönetimindeki aracı İzmir-Ankara E96 karayolunda durdurup arama yaptı. Aramada Roma ve Bizans dönemine ait bin 464 adet sikke, 143 tane obje, 36 tane yüzük, 1 tane ok ucu, 1 tane anahtar görünümlü tartı, 1 tane anahtar görünümlü mercek olmak üzere toplam bin 646 parça tarihi eser ile 17 bin 730 lira para ve 3 bin 450 Amerikan doları ele geçirildi.

Şüpheli Selahattin D.’ye 2863 Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kanununa Muhalefet etmekten adli işlem yapıldığı öğrenildi.

Manisa’da Motosiklet ve Cam Filmi Denetiminde 1,5 Milyon TL Ceza

Rahime Ecerbilgiç, Kuaförler Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

TURBELDAK Minik Kalpleri Doğayla Buluşturdu

Yaşar Artar: “Ekonomide Açıklanan Veriler Değil, Halkın Yaşadığı Gerçeklik Esastır”

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı’ndan Kan Bağışı Kampanyası

EMLAK VERGİSİ 2. TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI

Manisa BBSK Judo Takımı Türkiye İkincisi Oldu

Türk Büro-Sen menfaatin değil adaletin iradesidir

  • Pazartesi 19.3 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Salı 18.4 ° / 8.1 ° false
  • Çarşamba 18.9 ° / 7.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.