Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Manisa çevre yolunda trafik kazası!

0

ASAYİŞ 12.01.2022 20:00:27 3904 0
Manisa çevre yolunda trafik kazası!


​Manisa'da hem araç yangını, hem de zincirleme trafik kazası meydana geldi.Bugün saat 17.00 sıralarında Horozköy Çevre yolunda bir otomobil bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı.İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri, 112 Ambulans ve Polis ekipleri sevk edildi.
Araç yangını gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken aynı çevre yolunda aradan 20 dakika geçmeden saat 17.20 sıralarında zincirleme trafik kazası meydana geldi.Çevre yolunda itfaiye, ambulans ve polis siren sesleri yankılandı.Çevre yolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı.Manisa çevre yolunda arkadan çarpma sonucu bir trafik polis aracı ve 3 aracın karıştığı zincirleme kazada yaralıların olduğu belirtildi.Yolun açılması için Kara yolları ekipleri ve çekiciler bölgeye yönlendirildi.Çevre yolunun Büyükşehir Belediyesi temizlik işleri görevlilerince temizlendikten sonra yol trafiğe açıldı.Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
HABER:METİN DURMAZ

Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
 

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Manisa’nın Sancaklı bölgesinde kiraz hasadı başladı.

Ramazan-29

Ramazan-28

Ramazan-26

  • Cumartesi 16.7 ° / 11 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 22.2 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.7 ° / 8.7 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.