Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Manisa Büyükşehirli Karatecilerden 2 Gümüş 1 Bronz Madalya

0

MANİSA -SPOR 12.05.2022 13:54:53 985 0
Manisa Büyükşehirli Karatecilerden 2 Gümüş 1 Bronz Madalya


Manisa Büyükşehir Belediyespor Karate takımı, Sakarya’da düzenlenen Ümit Genç U21 Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçme müsabakalarında 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.
 
Türkiye Karate Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan Ümit Genç U21 Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri, Sakarya’da düzenlendi. Müsabakalara 54 ilden 1700 sporcu katılırken, Manisa Büyükşehir Belediyespor da 10 sporcu ve 1 antrenör ile organizasyonda yer aldı. Ümitler 52 kiloda Batuhan Bayır Türkiye ikincisi; U21 kategorisinde 68 kiloda Sümeyye Teke Türkiye ikincisi ve U21 +68 kiloda Gülçin Akyıldız Türkiye üçüncüsü oldu. Karate takımı sporcuları 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak, başarılarını sürdürdü.
 
Müsabakaların ardından açıklamalarda bulunan Karate Takımı Antrenörü Ali Eşsiz, “Her organizasyonda başarı çıtamızı yükseltiyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor. Desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü’ye teşekkür ederiz” dedi.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Perşembe 29.3 ° / 15.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.