Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisa Büyükşehirli Gülşen Delen Ateşli Silahlarda Gümüş Madalya Kazandı

0

SPOR 17.04.2021 01:06:48 1589 0
Manisa Büyükşehirli Gülşen Delen Ateşli Silahlarda  Gümüş Madalya Kazandı

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Atıcılık ve Avcılık takımı, ulusal başarılarına bir yenisini daha ekledi. Şampiyon sporcumuz Gülşen Delen, 12 Nisan tarihinde Mersin Erdemli ilçesinde başlayan ateşli silahlar 50 metre büyük bayanlar 3x40 kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Turnuvada Zeynep Yıldız 440.1 puanla şampiyon olurken, sporcumuz Gülşen Delen 438.8 puanla ikinci, Ayça Erdoğan da 427.2 puanla üçüncülük elde etti.
 
Türkiye Şampiyonası’nı ikincilikle tamamlayıp gümüş madalya kazanan Gülşen Delen’in kendilerini bir kez daha gururlandırdığını belirten Kulüp Başkan Yardımcısı Hakan Kadayıfçılar, “Manisa Büyükşehir Belediyespor adının sürekli başarılarla anılması, bizleri oldukça mutlu ediyor. Sporcumuz Gülşen Delen, yine önemli bir sonuç aldı ve kürsüde yer aldı. Mart ayında Türk Milli Takımına seçilme hakkını da elde etmişti. Sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.