Manisa Büyükşehir voleybolda il 3.oldu

0

MANİSA -SPOR 23.03.2022 19:42:08 1544 0
Manisa Büyükşehir voleybolda il 3.oldu

Manisa İli Yıldız Kız Voleybol Ligi’nin son maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Turgutlu Belediyespor ile karşılaştı. Rakibine set vermeyen yeşil-beyazlı yıldız kızlar, 25-10, 25-18 ve 25-17’lik set sayılarıyla sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte temsilcimiz, 15 takımlı Manisa İli Yıldız Kız Voleybol Ligi'nde ligi 3. bitirip kupa ve madalya almaya hak kazandı.

Yıldız kızları başarısından dolayı kutlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, gelecek sezon için hazırlıkların hemen başlayacağını ve başarı çıtasını daha üst seviyelere taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Halim Şener'den soğukta tezgah açan pazarcıya ziyaret

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.