Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Özel Sekiz Eylül Hastanesi ile protokol imzaladı

0

GÜNDEM 19.11.2021 18:58:14 1627 0
Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Özel Sekiz Eylül Hastanesi ile protokol imzaladı


Hastanede gerçekleşen protokole Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, başkan yardımcıları Necip Bayram ve Muhlis Gök hazır bulundu. Gerçekleşen protokolde dernek üyeleri ve birinci derece yakınları sağlık indiriminden faydalanacak.
Özel Sekiz Eylül Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Hemmati, Bitlisliler Derneği’ne hastane ile protokol gerçekleştirdikleri için teşekkür etti. Hemmati, “Bizim Özel Sekiz Eylül Hastanemiz 2008 yılında açıldı. Tıbbın birçok alanında hizmet veriyoruz. Bu yaptığımız protokollerde dernek üyelerimiz ve birinci derece yakınları yararlanabiliyor” dedi. 
 Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek ise,  “Dernek olarak Manisa’mızın güzide hastanelerinden biri olan Özel Sekiz Eylül Hastanemiz ile protokol imzalıyoruz. Hayırlı bir işe imza attık. Burada dertlerine derman olurlar. Hasan hocamızın ve ekibinin çok kaliteli bir ekip olduğunu biliyoruz. Rabbim ellerine şifa versin, şifa dağıtsın” dedi.

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

  • Perşembe -1.1 ° / -11.4 ° Yoğun kar yağışlı
  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.