Manisa Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri için sağlık protokolü imzaladı

0

GÜNDEM 14.06.2021 18:50:13 1838 0
Manisa Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri için sağlık protokolü imzaladı
Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu ile Özel Sekiz Eylül Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Hemmati arasında sağlıkta indirim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında oda üyeleri ve birinci derece yakınları fizik tedavi, ayaktan ve yatan muayene, tahlil, tetkik, cerrahi müdahalelerde yüzde 20 indirim, doğumlarda ve Check-uplarda yüzde 10 indirimden faydalanacak. 
Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, üyelerimize daha hizmet vermek için çalıştıklarını, bu kapsamda çeşitli protokoller imzaladıklarını ifade ederek, “Manisa için önemli bir hastane olan Özel Sekiz Eylül Hastanemiz ile protokol imzaladık. Yapılan anlaşma sayesinde üyelerimiz ve birinci derece yakınları birçok tedaviden belirli oranlarda indirimden faydalanmış olacak. Özel Sekiz Eylül Hastanesi yönetimine bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Özel Sekiz Eylül Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Hemmati ise, esnaflardan berber ve kuaförler ile yakınlarını sağlık hizmeti vermekten dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği

Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor

Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor

Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı

Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği

MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi

Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı

Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor

  • Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
  • Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
  • Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.