Bugün, 18 Haziran 2024 Salı

Manisa Ardahanlılar iftarda buluştu

0

MANİSA-GENEL 18.04.2022 17:47:51 1101 0
Manisa Ardahanlılar  iftarda buluştu



İftar yemeğine Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Orhan Dalbudak ve yönetim kurulu üyeleri,   Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve 14 hemşehri derneği başkanları, Etkinlik-Sen Manisa İl Başkanı Yalçın Taşdemir, Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği üyeleri, Manisa'da yaşayan Ardahanlılar ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Orhan Dalbudak yaptığı açıklamada 'Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği olarak etkinliklerimize devam ediyoruz. On bir ayın sultanı ramazan ayında böyle bir iftar yemeği gerçekleştirdik. Tüm eş, dost, üyelerimiz ve dernek başkanlarımız, sendika başkanlarımız katılım gösterdi. Ramazan ayını  en güzel yaşamak kültürümüzde ve inancımızda var. Şuan eş dostlarımızla bunu yaşadığımız için çok mutluyuz. Etkinliklerimiz Ardahan'ın  kültürünü Manisa'da yaşatmaya yönelik etkinliklerimiz. İftar yemeğimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz ' dedi.
İftar yemeği sonrasında  semazen gösterisi gerçekleşti. Semazen gösterisini davetliler  ilgiyle takip etti.


 

KURBAN BAYRAMI

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBANBAYRAM

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

  • Salı 37.9 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 38.1 ° / 18.9 ° Güneşli
  • Perşembe 38.4 ° / 18.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.