Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSA AK PARTİ'DEN İFTAR

0

SİYASET 1.05.2022 02:00:07 1206 0
MANİSA AK PARTİ



Tarihi Kurşunluhan’da gerçekleşen iftar programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan online katıldı.  AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı iftara katılan herkese teşekkür etti. AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ağır ifadeler kullanan CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’e yüklendi. 
Baybatur, “1 haftadan beri ülkemizde yaşananları görüyoruz. Bir Manisalı olarak, bir Manisa milletvekili olarak büyük bir üzüntü içerisinde haberleri takip ediyoruz. Bakıyoruz, görüyoruz ki yine Manisa’nın bir milletvekili, ne yazık ki grup başkanvekilliği yapan (CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel), burada MHP’nin grup başkanvekili var. Adam görmek istiyorsa burada bir örneği var. Onu anlatmak için bunu ifade etmek istiyorum. Çıkıyor televizyonlara Sayın Cumhurbaşkanımızla alakalı ağza alınmayacak şekilde ağır hakaretler ve gözlerinden, ağzından adeta ateş fışkırırcasına kin ve nefret içerisinde ne yazık ki konuşmalar gerçekleştirdi. Bir Manisalı olarak utandım ve üzüldüm. Bir Manisalıya böylesi ağır ifadeler yakışmaz. Biz burada bir gelenek içerisinde yetişmiş milletvekili ve evlatlarıyız. Manisa tarihi ile geçmişi ile hakikaten önemli dersler veren bir şehir. Ama ne yazık ki Gezi’den başlayan, 27 Nisan E-Muhtırasında devam eden ve devamında 17-25’te ve 15 Temmuz’da sirayet eden bir süreci yaşadık. Ve Gezi’de yaşananları hepimiz biliyoruz.   Bu ülkeyi, bu hükümeti adeta devirmek ve bu ülkeyi parçalamak adına ne yazık ki ayarsızca bu ülkede saldırılar gerçekleştirdiler. Şimdi buradan sesleniyorum. Gezi Parkında, 27 Nisan E-Muhtırasında, 17-25 hukuk darbesinde ve 15 Temmuz darbe girişiminde bu millet vatanını, bayrağını, devletini ve Cumhurbaşkanını kimseye vermedi. Gönlü yeten varsa Manisa burada buyursun alsın cumhurbaşkanımızı. Kolaysa gelin buyurun. Biz buradayız. Cumhur ittifakı olarak sımsıkı güçlü bir şekilde 81 vilayetin tamamında, ülkenin tüm ilçelerinde birlik ve beraberlik içerisinde hamd olsun iftarlarda, değişik programlarda bir araya geliyoruz. Bu ülkeyi, bu vatanı, bu devleti, bu bayrağımızı ve cumhurbaşkanımızı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi, ülkülerimizi, sevdamızı kimseye yar etmeyeceğiz. Eğer buna göz diken varsa işte Manisa burada, biz buradayız buyursun gelsinler. Yumuşak başlıysak kim demiş uysal koyunuz. ” diye konuştu.
2023 seçimlerinde Manisa’da Cumhur ittifakının elde edeceğini açıklayan Baybatur, “Yuvarlak masa diye ifade ettiğimiz 6 tane mi 6+1 esasında 7 tane de bir tanesini saklıyorlar. Farklı ilişki içerisindeler. Bizler bu kurulmuş olan şebekeye karşı 2023’te de inşallah Manisa’da yine zaferi hep beraber elde edeceğiz. Yetmeyecek 2024’te de Cumhur ittifakı olarak zafer bizim olacak. Yeter ki Cumhurbaşkanımıza ve bu kadrolara inanmaya devam edelim” dedi. İftara AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Cumhur ittifakı temsilcileri katıldı.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: manisa-ak-parti-den-iftar
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.