Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

MALTASPOR'DA YENİ YÖNETİM CAVİT ERKLİ’NİN MEZARINI ZİYARET ETTİ

Manisa 1.amatör kümenin köklü takımlarından Maltaspor'da yeni başkan seçilen Uğur Cömert ve yönetim kurulu  merhum Cavit Erkli’nin mezarını ziyaret etti.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 31.07.2022 03:00:00 1596 0
MALTASPOR

 

Manisa 1.amatör kümenin köklü takımlarından Maltaspor'da yeni başkan seçilen Uğur Cömert ve yönetim kurulu  merhum Cavit Erkli’nin mezarını ziyaret etti.

 

 Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde Maltaspor'da yeni dönem başlamış,Uğur Cömert'in başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu da Maltaspor’u eski başarılı günlerine ulaştırmak için kolları sıvamıştı.

 

Başkan Uğur Cömert ve yönetim kurulu da göreve gelince ilk iş olarak kurucu başkan merhum Cavit Erkli’nin mezarını ziyaret etti.

 

Maltaspor Başkanı Uğur Cömert,”Maltasporumuzun kurucu başkanı merhum Cavit Erkli Başkanımıza yeni yönetim kurulu olarak kabir ziyaretinde bulunduk. Takımımızın kurucularından ve manevi babalarından olan Cavit Erkli Başkanımıza Yüce Allah’tan rahmet dileriz. Rabbim mekanını cennet eylesin. Aldığımız bayrağı inşallah daha yukarılara çıkaracağız ve ekip olarak Maltaspor’u hak ettiği yerlere taşımaya çalışacağız."dedi.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.