MAK-GÖÇ KERMES GELİRİYLE YARDIM YAPTI

Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği (MAK-GÖÇ) Kadın Kolları’nın düzenlediği kermes öğrencileri mutlu etti.

MANİSA- İLÇELER 22.01.2023 00:00:00 1537 0
MAK-GÖÇ KERMES GELİRİYLE YARDIM YAPTI

 

 

 


 

Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği (MAK-GÖÇ) Kadın Kolları’nın düzenlediği kermes öğrencileri mutlu etti.


 

Kadın kolları dernek binası önünde düzenlediği kermesten elde ettiği gelirle 10 öğrenciye ayakkabı yardımında bulundu. MAK-GÖÇ Kadın Kolları Başkanı Aynur Öngider ve Başkan Yardımcısı Çeşminaz Demir yaptıkları açıklamada öğrencilere destek olmak amacıyla kermes düzenlediklerini, burada elde edilen gelirle 10 öğrenciye bot yardımında bulunduklarını belirtti.


 

Soğuk kış günlerinde öğrencilerin içini ısıtan Renk Ayakkabı firması ve destek olan herkese teşekkür ettiler.

Manisa Büyükşehir’den Çiftçiye Yeni Hibe Programı

Belediye Personeline Resmi Yazışma ve Arşivleme Eğitimi

Başkan Dutlulu, LGS’de Başarılı Olan MABEM Öğrencileriyle Buluştu

Kula’da İlk Toplu Sünnet Merasimi Büyük Coşkuyla Gerçekleşti

Spor Fakültelerine giriş yetenek sınavlarına ilgi her geçen yıl azalıyor

Büyükşehir, Soma’da Sıcak Asfalt Çalışmalarını Tamamladı

Nurlupınarspor’un Yeni Teknik Direktörü Özer Karadaş Oldu

Bakan Kurum: Balıkesir ve Manisa’da 1036 Bağımsız Bölüm Ağır Hasarlı

Anahtar Kelimeler: - KERMES GELİRİYLE YARDIM YAPTI
  • Pazartesi 35.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.2 ° / 20.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.