Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Mahmut Han Yeni Single İmkansıziım ile Yeniden Sevenleriyle Buluşacak

Mahmut Han Yeni Single İmkansıziım ile Yeniden Sevenleriyle Buluşacak

MANİSA- EĞİTİM 3.05.2023 16:14:00 1141 0
Mahmut Han Yeni Single İmkansıziım ile Yeniden Sevenleriyle Buluşacak

 

 

Modern Arabeskin sevilen ismi MahmutHan 12 Mayıs'ta "İMKANSIZIM"adlı single çalışmasıyla Mahmuthanofficial youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda..


Müzik hayatına çocuk yaşlarda başlayan MahmutHan, 2013 yılında ilk single olarak "Yakarım" klibiyle müzik camiasına merhaba dedi.

Modern arabeske farklı bir yorum katan sanatçı birçok yurtiçi ve yurtdışı programlarda sahne aldı.12 Mayıs da çıkacak olan "İMKÂNSIZIM" çalışmasının Aranjörü ve yapımcısı olan modern pop müziğin usta ismi Erol Temizel ile 2013 yılına uzanan dostluğun temelleri "Yakarım" şarkısının kayıtları ve mix mastering aşamalarında atılmıştı. 

Sanatçı, sözü ve müziği Burhan Yıldız' a ait olan İMKANSIZIM şarkısını ortak bir proje olarak yapılması için Erol Temizel'e sunması ve beğenmesiyle ikili büyük bir özveriyle çalışmalarını tamamladılar.

 

12 Mayıs'ta Mahmuthanofficial youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulacak olan ve 2 versiyon olarak yayınlanacak single  müzikseverler tarafından merakla bekleniyor.

Hasret Dilek Delier


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.