Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

MAHALLEDE MAÇ VAR 23 NİSAN FUTBOL TURNUVASI MANİSA’DA BAŞLADI

1

MANİSA -SPOR 25.02.2022 08:57:36 944 0
MAHALLEDE MAÇ VAR 23 NİSAN FUTBOL TURNUVASI MANİSA’DA BAŞLADI

Spor sevgisi olan her çocuğun rahatlıkla erişebildiği mahalle futbolunun heyecan ve saflığını 23 Nisan ruhu ile birleştirerek bütün ülke çocuklarına yayma amacıyla başlatılan 23 Nisan Futbol Turnuvası 'Mahallede Maç Var' etkinliği, Şehzadeler İlçesi Emin Kaçar Spor Tesisleri’nde başladı.
Manisa’daki turnuvaya 14 takımdan 154 sporcu katılıyor. Turnuva açılışına Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Buldu, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erol Timur, Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Ufuk Özlem, Manisa Futbol İl Temsilcisi Behçet Atlı ve sporcular ve antrenörler katıldı.

Turnuvanın hayırlı olmasını dileyen Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, birinci olan takımların 15-20 Mart tarihlerinde Aydın’da yapılacak Grup Müsabakaları’nda mücadele edeceğini belirterek, “Grup ve yarı final müsabakalarında şampiyon olan takımlarımız, TBMM’de yapılacak finallerde yer alacak. Sporu tabana yayarak, her mahalledeki çocuklarımızın yeteneklerini sergilemelerine fırsat sunmak amacıyla düzenlediğimiz turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eder, tüm takımlarımıza başarılar dilerim.” dedi.

 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.