Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

LİDER,YILDIZSPOR 45 FK..

Bölgesel Amatör Lig 6.hafta maçında sahasında Bilecik 1969 Spor Kulübü ile karşılaşan Yıldızspor 45 FK, mücadeleyi 1-0 kazanarak liderliğe yükseldi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 12.11.2023 20:11:00 1133 0
LİDER,YILDIZSPOR 45 FK..


 

Bölgesel Amatör Lig 6.hafta maçında sahasında Bilecik 1969 Spor Kulübü ile karşılaşan Yıldızspor 45 FK, mücadeleyi 1-0 kazanarak liderliğe yükseldi. 

Kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren golü 29.dakikada penaltıdan Turgay An kaydetti. Konuk ekipte Emir Ersoy 90.dakikada ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Temsilcimiz Yıldızspor 45 FK bu galibiyetle puanı 14 yaparak liderlik koltuğuna oturdu.  
 

 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Bölgesel Amatör Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Bilecik 1969 Spor Kulübü’nü 29. dakikada tecrübeli oyuncusu Turgay An’ın golüyle 1-0 mağlup etti. Kırmızı-siyahlılar bu sonuçla 4.grupta liderlik koltuğuna oturdu. Muradiye Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmaya her iki takım da temkinli bir oyunla başladı. Rakip defansı açmakta zorlanan Yıldızspor’da Enes Erdal İç ceza sahası içinde yerde kalınca, maçın hakemi Kaan Kara penaltı noktasını gösterdi. Aykut Eren’in sakatlığı nedeniyle oynamadığı müsabakaya kaptan olarak çıkan Turgay An, kaleci ve topu ayrı köşelere gönderdi. (1-0) İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci yarıda da Bilecik kalesinde etkili olmaya çalışan Yıldızspor, son vuruşlarda etkili olamadı.  
 

GRUPTA YENİLMEYEN TEK TAKIM!
 

Karşılaşmayı 1-0 üstün tamamlayan kırmızı-siyahlılar, 14 puana ulaşarak zirveye kuruldu ve 4.grupta mağlubiyeti olmayan tek takım olarak dikkat çekti. Öte yandan 90.dakikada konuk takımdan Emir Ersoy ikinci sarı kartla, Kerem Burhan ise yedek kulübesinde direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın ardından Kulüp Başkanı Erhan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, soyunma odasına giderek teknik heyet ve futbolcularını tebrik etti. Liderlik koltuğunun yeni sahibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, 7.haftada deplasmanda Tire 2021 ile karşı karşıya gelecek.  
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: LİDER YILDIZSPOR ..
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.