Levent Yavuz Anfok'un Konuğu Oldu

0

GÜNDEM 24.10.2016 13:03:11 2699 0
Levent Yavuz Anfok

Antalya Fotoğraf Kulübü  Anfok, Saruhanlılı fotoğraf sanatçısı Levent Yavuz'u ağırladı. Anfok üyelerine yönelik eğitim seminerinde üç ayrı sunum hazırlayan Levent Yavuz'un ilk gösterisinde duygu dolu anlar yaşandı. 'Onlar' ismini taşıyan sunumda portrelerin duyguları ön plana çıkarken, Levent Yavuz'un neden bu kadar büyük bir sanatçı olduğunu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.
Neşeli ve samimi sohbeti ile seminere katılanlara kendisine bir kez daha hayran bırakan Levent Yavuz, ikinci sunumu ise 'Çomakdağ Kadınları' büyük ilgi gördü.

Antalya Fotoğraf Kulübü Başkanı Aykut Sarıyıldız düzenlenen eğitim programı hakkında yaptığı açıklamada; Son gösteri Levent Yavuz'un Nepal'de çektiği efsane portre fotoğrafları ile doluydu. Çok etkilendik çok beğendik hepsi çok başarılı ve özenle çekilmişti. Kısacası dolu dolu bir fotoğraf akşamı yaşattı bize Levent Yavuz, kendisine davetimize kırmadığı için ve bu güzel akşamı bizlerle birlikte paylaştığı için çok teşekkür ediyoruz.  Türk Fotoğraf Sanatı'na olan katkıları adına da teşekkürlerimizi iletiyoruz' dedi.

HABER MERKEZİ

Manisa, Muaythai Antrenörlerinin Eğitim Üssü Olmaya Devam Ediyor

Yaz Kur’an Kursunda 15 Temmuz’un Ruhu Yaşatıldı

Manisa’da 15 Temmuz’un 9. Yılında Anma Programı Belli Oldu

Manisa Kızılay’dan 15 Temmuz’da Kan Bağışına Kamp Sandalyeli Teşvik

Akhisar Belediyesi'nden Dereköy-Sakarkaya Yoluna Konforlu Dokunuş

15 Temmuz: Milletin Cesaretiyle Yazılan Demokrasi Destanı

Mücahit Arınç: “Meclis Kapanıyor, Saha Açılıyor!”

Başkan Çetin Akın: “Egemenlik Milletindir, Asla Teslim Edilemez”

  • Pazartesi 40.4 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Salı 39.1 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 40 ° / 20.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.