Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Kutsal topraklara giden umrecilere, Türk Kızılay'dan şerbet ikramı

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı tarafından, umre ziyareti için kutsal topraklara giden kafile ve yakınlarına şerbet ikramında bulundu.

MANİSA-GENEL 6.10.2022 13:43:00 1202 0
Kutsal topraklara giden umrecilere, Türk Kızılay

 

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı tarafından, umre ziyareti için kutsal topraklara giden kafile ve yakınlarına şerbet ikramında bulundu.

 
Manisa Müftülüğünün organizasyonunda, Yunusemre İlçesi Mesir Camii'nde umre vazifesini yerine getirmek için gidecek 169 vatandaş için uğurlama töreni düzenlendi.
 
Duaların edilip, ilahilerin okunduğu törende, Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı ekip ve gönüllüleri tarafından yaklaşık 2 bin kişilik şerbet dağıtımı yapıldı.
 
Türk Kızılay Manisa İl Başkanı Atilla Efendioğlu, Türk Kızılay'ın ekiplerinin her an her noktada gönüllülerin desteğiyle sahada olduğunu söyledi.
 
Manisa'da Umre ziyareti için kutsal topraklara giden kafile için düzenlenen törende, yaklaşık 2 bin kişilik şerbet ikramında bulunduklarını dile getiren Efendioğlu, Türk Kızılay olarak her zaman sahada ve vatandaşlarımızın yanındayız. Manisa Müftülüğümüz tarafından organize edilen törende vatandaşlarımıza şerbet ikramında bulunduk. Bizler sadece zor zamanlarda değil her an vatandaşlarımızın yanındayız. Kızılay olarak bağışçılarımızın desteğiyle her geçen gün büyüyor ve sahada her zamankinden daha çok bulunuyoruz." dedi.

 

.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.