Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

KULALI GENÇLERE, HALI SAHA MÜJDESİ

1

SPOR 11.04.2017 12:11:55 1201 0
KULALI GENÇLERE, HALI SAHA MÜJDESİ

Kula Belediyesi tarafından, gençler için yapımına başlanan Çukurbağ Kapalı Halısaha, Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Sarıgöz Kur’an Kursu halı sahaları tamamlandı. Kula Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı bu projelerle gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durarak spora yönelmesi hedefleniyor. Kula’da ilk defa bir okul bahçesine yapılan Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi halı sahası ile Kulalı gençler Manisa’nın ilk ve tek çim hokeyi takımını kurarak Bölgesel çim Hokeyi ligi’nde ikinci oldu. 


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kulalı gençlerin spor yaparak zararlı alışkanlıklardan korunması gerektiğini belirterek, “Kulalı evlatlarımızın, gelişimlerini spor yaparak daha sağlıklı tamamlamaları ve zararlı alışkanlıklardan korunmaları için boş zamanlarını sporla geçirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Yaptığımız halı sahalar ile gençlerimiz sporla uğraşarak gençliklerini daha iyi geçireceklerdir. Halı sahalarımız Kula gençliğine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

 

SPOR SERVİSİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Perşembe 29.3 ° / 15.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.