Bugün, 10 Nisan 2025 Perşembe

KORONADA MANİSA İÇİN OLUMLU GELİŞME!

0

SAĞLIK 23.02.2021 09:53:35 1870 0
 KORONADA  MANİSA İÇİN OLUMLU GELİŞME!



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bazı illerde koronavirüs vakalarının haftalık ortalamalarında artış olduğuna dikkat çekerek, vatandaşları uyardı. Manisa’da ise geçen haftaya oranla risk daha da düştü. 

İllere göre haftalık koronavirüs vaka sayıları, Sağlık Bakanlığı'nın resmi sitesinde yayınlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bazı illerde vaka sayılarının arttığına işaret ederek, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: 'Haftalık 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısında bazı illerimizde belirgin artış var. Normalleşmeyi konuştuğumuz şu günlerde daha hızlı normal hayata dönebilmek için her birimiz tedbirlere daha çok uymalıyız.

 Risk haritasına göre Manisa’da vaka sayı oranı 42,52’den 36,74’e geriledi. Bu durum Manisa’da kısıtlamaların gevşetilebilme ihtimalini güçlendirdi. Bu  konuda son sözü ise İl Hıfzıssıhha Kurulu söyleyecek. 
 

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

MANİSA FK KAYIP(0-2)

Gökay Budak'tan Manisaspor'a Büyük Jest...

Manisa FK lidere diş geçiremedi(0-2)

Manisa İmam Hatipliler Şampiyon

  • Perşembe 14.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Cuma 11.6 ° / 5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14 ° / 4.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.