Bugün, 10 Nisan 2025 Perşembe

KORONADA HAFTALIK VAKA SAYISI AÇIKLANDI

0

SAĞLIK 25.05.2021 23:02:34 1743 0
KORONADA  HAFTALIK VAKA SAYISI AÇIKLANDI


Sağlık Bakanlığı, 15-21 Mayıs arasında illere göre her 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayılarını açıkladı. Manisa'nın haftalık vaka sayısı  her 100 bin kişide 60,59 olarak gerçekleşti.  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 15-21 Mayıs tarihleri arasında her 100 bin kişide görülen vaka sayılarının yer aldığı haritayı ve vaka sayısı en çok azalan illeri sosyal medya hesabından paylaştı.

VAKA SAYISI EN ÇOK AZALAN İLLER

Son haftalardaki vaka sayılarıyla ilgili bilgi de veren Bakan Koca, Erzincan, İstanbul, Karabük, Ağrı ve Karaman'ın vaka sayısı en çok azalan illerde ilk sıralarda yer aldığını söyledi.

İllere göre haftalık koronavirüs vaka sayısı, her 100 bin kişide İstanbul'da 123,88, Ankara'da 123,02, İzmir'de 72,75 oldu.

VAKA SAYISI EN YÜKSEK İLLER

Haftalık verilere göre, 100 bin kişide en çok koronavirüs vakası görülen iller Gümüşhane, Erzurum, Bolu, Kütahya ve Kars oldu.

VAKA SAYISI EN DÜŞÜK İLLER

Haftalık verilere göre, her 100 bin kişide en az koronavirüs vakası Osmaniye, Hatay, Adana, Aydın ve Mersin'de görüldü.
 

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

MANİSA FK KAYIP(0-2)

Gökay Budak'tan Manisaspor'a Büyük Jest...

Manisa FK lidere diş geçiremedi(0-2)

Manisa İmam Hatipliler Şampiyon

  • Perşembe 14.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Cuma 11.6 ° / 5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14 ° / 4.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.