KORONADA BÖLGELERE GÖRE VAKA DAĞILIMI

1

SPOR 21.09.2020 00:00:27 3960 0
KORONADA BÖLGELERE GÖRE VAKA DAĞILIMI

 

 
​​​​​​

Sağlık Bakanlığı tarafından illere göre koronavirüs vaka sayısı dağılımı belli oldu. Tabloda yer alan bilgiler şu şekilde;

Bir önceki güne göre yeni COVID-19 hasta sayısında, hastaneye yatırılan yeni hasta sayısında ve entübe edilen yeni hasta sayısında azalma (sırasıyla -%13,3, -%7,0 ve -%4,9), hastaneden taburcu edilen yeni hasta sayısında ise artış (%5,4) görülmüştür.

Bir önceki güne göre bölgelerdeki yeni hasta değişim yüzdesine bakıldığında; 12 İBBS-1 bölgesinin 11’inde azalma gerçekleşmiş olup en fazla azalış ise Ortadoğu Anadolu Bölgesinde görülmüştür (-%25,0).
 


4​​​​​​

65-79 yaş grubunda 1.000.000 kişiye düşen yeni COVID-19 hasta sayısı kadınlarda 24,4, erkeklerde ise 25,3’tür.

Bir önceki güne göre hastaneye yatırılan yeni hasta sayısındaki en fazla azalış Doğu Karadeniz Bölgesindedir (-%40,0). Bunun yanı sıra hastaneden taburcu edilen yeni hasta sayısındaki en fazla artış Ege Bölgesindedir (%28,1).

Manisa Büyükşehir’den Çiftçiye Yeni Hibe Programı

Belediye Personeline Resmi Yazışma ve Arşivleme Eğitimi

Başkan Dutlulu, LGS’de Başarılı Olan MABEM Öğrencileriyle Buluştu

Kula’da İlk Toplu Sünnet Merasimi Büyük Coşkuyla Gerçekleşti

Spor Fakültelerine giriş yetenek sınavlarına ilgi her geçen yıl azalıyor

Büyükşehir, Soma’da Sıcak Asfalt Çalışmalarını Tamamladı

Nurlupınarspor’un Yeni Teknik Direktörü Özer Karadaş Oldu

Bakan Kurum: Balıkesir ve Manisa’da 1036 Bağımsız Bölüm Ağır Hasarlı

  • Pazartesi 35.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.2 ° / 20.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.