Korona İçin Manisa Şehir Hastanesi de Devrede!

0

SAĞLIK 18.06.2020 13:05:22 1074 0
Korona  İçin Manisa Şehir Hastanesi de Devrede!

 

Korona virüs salgınında artışın başlaması üzerine pandemi hastanesi olan Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde yaşanan doluluk nedeniyle Covid-19 testi pozitif çıkan ancak ağır semptomlar göstermeyen hastaların Manisa Şehir Hastanesine sevk edilerek tedavilerine devam edildiği öğrenildi.

 

Türkiye’de 1 Haziran itibariyle başlanan normalleşmenin ardından son günlerde artış gösteren korona virüs vakaları Manisa’da da kendini göstermeye başladı. Salgın boyunca Manisa merkezdeki tek pandemi hastanesi olan Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde yaşanan yoğunluk sonrası Covid-19 testi pozitif çıkan ancak semptomları ağır olmayan hastalarını, Manisa Şehir Hastanesine sevk etmeye başladı.

Manisa Şehir Hastanesi salgın sürecinde sadece kendi hastanesinde testi pozitif çıkan hastaları tek bir serviste tedavi ederken yaşanan artış sonrası dışarıdan da hasta kabulüne başlamış oldu.

Manisa, maske ve sosyal mesafe kuralına uymadıkları gerekçesiyle en çok ceza uygulanan 4. il konumunda bulunurken, yetkililer her fırsatta maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması çağrısında bulunuyor.

Nurlupınarspor’un Yeni Teknik Direktörü Özer Karadaş Oldu

Bakan Kurum: Balıkesir ve Manisa’da 1036 Bağımsız Bölüm Ağır Hasarlı

Sağlık-Sen Manisa’dan Hastane Önünde Oturma Eylemi

Başevirgen’den Turgutlu’ya YHT İstasyonu Talebi

Saruhanlı’da Üreticilere Mini Köprü Kolaylığı

Turgutlu Gişelerinde Uyuşturucu Operasyonu

Manisa’da MMA Rüzgârı: İlgi Salonlara Sığmıyor

Başkan Dutlulu LGS’de Başarılı MABEM Öğrencilerini Ağırladı

  • Cumartesi 31.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Pazar 33 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 35.5 ° / 19.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.