KOLDERE'DE KUMAR OYNATILAN KIRAATHANEYE JANDARMADAN BASKIN

0

ASAYİŞ 21.11.2021 00:04:08 3792 0
KOLDERE


Saruhanlı ilçesinde bir kıraathanede kumar oynatıldığı ihbarını alan jandarma ekipleri, işletme sahibi ile 6 şahsı kumar oynarken yakaladı.
Saruhanlı'nın Koldere Mahallesinde, gece yarısından sonra işletmeciliğini Y.Y.'nin (34) yaptığı kıraathanede, alınan duyum üzerine Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ile Manisa İl Jandarma İstihbarat Şube ekipleri R.B. (46), A.Y. (46), O.K. (30), E.H.(49), A.K. (42), R.Ç. (52) isimli şahısların masa üzerinde bulunan kumar pulları, iskambil kağıtları ile nakit para karşılığında kumar oynadığı tespit edildi. Olayda ele geçirilen kumar pullarına, iskambil kağıtlarına ve 3 bin 110 TL kağıt banknot paraya el koyularak, jandarma tarafından geçici olarak muhafaza altına alındı.
İşletme sahibi olan Y.Y. isimli şahıs 'Kumar oynatmaya yer temin etme' suçundan şüpheli sıfatı ile ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı. Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek olayla ilgili tahkikata başlandı.
Bir şunu diyen bir yazı

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.