Kızılay Yunusemre engelli Yıldız’ı kına gecesiyle mutlu etti

Türk Kızılay Yunusemre Şubesi Kadın Kolları, Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçen Muradiye Yaşam Merkezi bulunan 52 yaşındaki engelli Yıldız Avcı’nın kına gecesi düzenledi.

MANİSA- İLÇELER 12.10.2022 00:00:00 1780 0
Kızılay Yunusemre engelli Yıldız’ı kına gecesiyle mutlu etti

 

74 yaşındaki Fatma Avcı’nın kızı Yıldız Avcı, annesiyle sürekli düğünlere falan gidiyordu. Orada kına geceleri içine ukte kaldı. Muradiye Yaşam Merkezi’ne gelen misafirlere kına gecesini yapmalarını söylüyordu. Merkezi ziyaret Türk Kızılay Yunusemre Şubesi Kadın Kolları Yıldız Avcı ile bir araya geldi. Avcı’nın bu talebine sessiz kalmadılar. Merkezde kına gecesi hazırlığına giriştiler. Yıldız Avcı, kadın kollarının desteğiyle yıllardır hayalini kurduğu kına gecesini yaptırmanın mutluğunu yaşadı. Avcı’nın annesi ve akrabaları duygusal anlar yaşandı. Etkinliğe Türk Kızılay Yunusemre Şubesi Kadın Kolları Başkanı Günnur Melek Girginoğlu, şube yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüler katıldı. Yıldız’ın kınasını yaktılar, doyasıya eğlendiler.

Yıldız’ın annesi Fatma Avcı, “Kızım düğünlere gittiğimizde kına gecelerini görüyordu ve sürekli yapmak istiyordu. İmkanımız olmadığı için bir türlü yapamadık. Bir gün kurumumuza Kızılay yetkilileri geldi. Onların desteğiyle kızımın yıllardır hayalini kurduğu kınasını en güzel şekilde yapmanın mutluluğunu yaşadık. Kızımın özel olduğunu hissetiler. Bu tesisin hayata geçmesini sağlayan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye, Belediye Başkan Yardımcımız Şule Uygur’a, Sağlık İşleri Müdürümüz Arzu Yerkazanoğlu’na, Türk Kızılay Yunusemre Şubesi Kadın Kollarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Manisa Derbisinde Gülen Taraf Nurlupınarspor

Gediz Taştı, Büyükşehir Mahsur Kalan 44 Vatandaşı Kurtardı

Ramazan Öncesi 22 Bin Sofraya Büyükşehir Dokunuşu

Başkan Balaban Seyitli’ye Kazandırılan Projeleri İnceledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Her Koşulda Vatandaşın Yanında

Bir Mahalle Daha Sağlıklı ve Kesintisiz İçme Suyuna Kavuşuyor

Başkan Dutlulu’dan Manisa’nın Geleceğine İki Vizyon İmza

Üniversite Öğrencisi Hayal Etti, Büyükşehir Gerçekleştirdi

  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.