KIZILAY’DAN SU BASKINI MAĞDURLARINA YARDIM

1

GÜNDEM 11.01.2019 18:00:00 1238 0
KIZILAY’DAN SU BASKINI MAĞDURLARINA YARDIM

 

 

 

            Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen su baskını sonucu mağdur olan vatandaşların yardımına Kızılay ekipleri yetişti. Kazım Karabekir Mahallesinde su baskını nedeniyle mağdur olan vatandaşlara Türk Kızılay Manisa Şube Başkanlığı olarak gıda, Türk Kızılay Ege Bölge Afet Yönetim Müdürlüğü tarafından da hijyen seti ve su dağıtımı yapıldı.

Yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman, 'Su baskınında evleri kullanılmayacak hale gelen vatandaşlarımıza Türk Kızılay Ege Bölge Afet Yönetim Müdürlüğümüz tarafından hijyen seti ve su, Türk Kızılay Manisa Şube Başkanlığı olarak bizler de gıda kolilerini mağdur vatandaşlarımıza ulaştırdık. Mağdur olan vatandaşlarımıza tekrardan büyük geçmiş olsun.” dedi.

                                                                                              

Belediye Personeline Resmi Yazışma ve Arşivleme Eğitimi

Başkan Dutlulu, LGS’de Başarılı Olan MABEM Öğrencileriyle Buluştu

Kula’da İlk Toplu Sünnet Merasimi Büyük Coşkuyla Gerçekleşti

Spor Fakültelerine giriş yetenek sınavlarına ilgi her geçen yıl azalıyor

Büyükşehir, Soma’da Sıcak Asfalt Çalışmalarını Tamamladı

Nurlupınarspor’un Yeni Teknik Direktörü Özer Karadaş Oldu

Bakan Kurum: Balıkesir ve Manisa’da 1036 Bağımsız Bölüm Ağır Hasarlı

Sağlık-Sen Manisa’dan Hastane Önünde Oturma Eylemi

  • Pazar 33 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 35.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 20.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.