Kışla Mahallesi’nde “Yuntdağ Dayanışma Günü”ne Yoğun İlgi

Mustafa Uslu öncülüğünde düzenlenen etkinlikte el emeği ürünler sergilendi, pilav ayran ikramı yapıldı, camiler ve ihtiyaç sahipleri için temizlik malzemeleri dağıtıldı.

GÜNDEM 23.08.2025 23:49:03 166 0
Kışla Mahallesi’nde “Yuntdağ Dayanışma Günü”ne Yoğun İlgi

   (MHA)       Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Denetim Kurulu Başkanı ve bölgenin önde gelen siyasi isimlerinden Mustafa Uslu’nun öncülüğünde, Yunusemre ilçesine bağlı Kışla Mahallesi’nde “Yuntdağ Dayanışma ve Yardımlaşma  Günü” düzenlendi. Etkinlik, bölge halkının yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. El Emeği Ürünler Sergilendi, Pilav Ayran İkramı Yapıldı Program kapsamında mahalle sakinlerinin el emeğiyle hazırladığı hediyelik eşyalar satışa sunuldu. Katılımcılara pilav ve ayran ikram edilirken, yöresel müzikler eşliğinde davetliler doyasıya eğlendi. Etkinlikte camilerde kullanılmak üzere ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak amacıyla temizlik ürünleri de teslim edildi. Mustafa Uslu yaptığı açıklamada, “Bugün Kışla Mahallemizdeyiz. Pilav ayran ikramının yanı sıra vatandaşlarımızın el emeği ürünleri sergilendi. Camilerimiz ve ihtiyaç sahipleri için temizlik ürünleri dağıttık. Bu etkinliklerin amacı mahalle sakinlerinin birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak. Destek veren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum,” dedi. Muhtarlardan Tam Destek Durasıllı Mahallesi Muhtarı Süleyman Yıldız, “Başkanımız Mustafa Uslu’ya teşekkür ediyoruz. Temizlik malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Bu tür dayanışma günlerini destekliyoruz” dedi. Kışla Mahallesi Muhtarı Osman Arıkan ise, “Mustafa Uslu  Başkanımıza teşekkür ederiz. Mahallemize ayrı bir hizmet kazandırdı” ifadelerini kullandı. Dazyurt Mahallesi Muhtarı Oğuzhan Erişir de etkinliğe özel davetle katıldığını belirterek, “Camilerde kullanacağımız ve ihtiyaç sahiplerine vereceğimiz temizlik ürünleri için teşekkür ederiz. Bu tür programlar mahalleler arası kaynaşmayı artırıyor” dedi. Etkinlik tüm Yuntdağ mahallelerine yayılacağı belirtildi.  Yaklaşık iki saat süren programın önümüzdeki aylarda diğer Yuntdağ mahallelerinde de düzenleneceği öğrenildi.

Manisa’da “Duvarda Sanat, Şehirde Hayat” Projesiyle Şehir Estetiği Yeniden Şekilleniyor

Turgutlu Belediyespor Kadın Takımları Haftayı Deplasmanda Geçirecek

Selçuk Özdağ’dan TBMM’de Sert Tepki: “İnsanlığın Vicdanı Esir Alındı”

Turgutlu Belediyesi Meclisinde Filistin’e Destek Bildirisi

16 Maddenin Görüşüldüğü Turgutlu Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Başkan Durbay: “Şehzadeler’de Vatandaşla İç İçe Bir Yönetim Anlayışı Sürdürüyoruz”

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: Binlerce Sentetik Hap Ele Geçirildi

YAŞAR ARTAR: “MECLİS’TEKİ ALÇAKÇA TİYATROYA KARŞI YARGI HEMEN HAREKETE GEÇMELİ”

  • Çarşamba 24.8 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 19.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 9.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.