Kırsal Yatırıma Yüzde 50 Hibe

0

İNTERNET 3.11.2016 12:31:01 9928 0
Kırsal Yatırıma Yüzde 50 Hibe

Manisa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Salihli Ticaret Borsası’nda Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı ve Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, yatırım yapacaklar için bu programın büyük bir fırsat olduğunu, projelerin yüzde 50’sine destek verildiğini söyledi. Aksoy, yüzde 50 hibe desteği başvuruların başladığına dikkat çekerek, başvuruların ise 4 Aralık 2016’ya kadar devam edeceğini vurgu yaptı.

Bilgilendirme seminerinde Manisa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Halil Karadeniz ve Ziraat Mühendisi Mustafa Akdemir tarafından katılımcılar, hibe desteği konusunda bilgilendirildi.(İHA)

Manisa Şoförler Odası’nda değişim: Cahit Güden başkan

Turgutlu şoför esnafı Yörüyen’le devam dedi

Saadet Partisi’nden Manisa Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Saadet Partisi’nden Manisa Haber Ajansı’na ziyaret

322 sporcu kros yarışlarında Türkiye finali için ter döktü

Başkan Semih Balaban Seyitli Mahallesini ziyaret etti

Manisa’da 2025’te mezarlıklara kapsamlı bakım

MASKİ’den derelerde 12 kilometrelik korkuluk

Anahtar Kelimeler: kirsal-yatirima-yuzde-50-hibe
  • Pazartesi 1.4 ° / -0.9 ° Yoğun kar yağışlı
  • Salı 1.5 ° / -8 ° Yoğun kar yağışlı
  • Çarşamba -4.5 ° / -13.2 ° Hafif dondurucu yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.